Συνέντευξη ΣΕΕΑΒ στη Real News 27-8-2017

27/08/2017 07:23

Το serial σχετικά με τα πυροσβεστικά αεροσκάφη και η προσπάθεια κάποιων να μεταθέσουν τις ευθύνες στην ΕΑΒ ΑΕ, καταρρέουν μετά τα παρακάτω. Συγκεκριμένα , 1) τη δημοσίευση της Real News,  2) Την ανακοίνωση της EAB AE μετά και από πιέσεις του ΣΕΕΑΒ, και 3) την απάντηση του ΥΠ.ΕΘ.Α. σε σχετική επερώτηση στη Βουλή.

1) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ Real news της Κυριακής 27-8-2017.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΕΑΒ ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΔΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΝΤΑΙ. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΕΑΒ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΑΒ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΣ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΕΑΒ, ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ REAL FM.

O ΔHMOΣIOΓPAΦOΣ ΔEXΘHKE TA ΔIKAIOΛOΓHMENA ΠAPAΠONA ΤΟΥ ΣΕΕΑΒ KAI EBΓAΛE ΣTON AEPA THΣ EKΠOMΠHΣ TON ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΕΕΑΒ ΓΙΑΝΝΗ ΓPAMMATIKAKH ΓIA MIA ΣYNTOMH PAΔIOΦΩNIKH ΠAPEMBAΣH.ΘA AKOΛOYΘHΣEI TO ΣXETIKO AΠOΣΠAΣMA. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ REAL NEWS ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ.

.

Σ.Σ. : Στο δημοσίευμα της Εφημερίδας Real News τα ονόματα και τα πρόσωπα ήταν ελλειπή ή λανθασμένα. Για το λόγο αυτό έγινε διόρθωση ονομάτων και προσώπων στην ιστοσελίδα μας.

=====================================================================================

2) Απάντηση-ανακοίνωση της ΕΑΒ ΑΕ -μετά και από πιέσεις του ΣΕΕΑΒ-, σε δημοσιεύματα σχετικά με τη συντήρηση των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Image may contain: text

 

3) Η απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας την 11-7- 2017, σε επερώτηση βουλευτών με θέμα το στόλο δασοπυρόσβεσης για το  2017.