Σήμερα η συνάντηση στο ΥΠΕΘΑ για την ΕΑΒ

09/05/2016 07:28

Σήμερα η συνάντηση στο ΥΠΕΘΑ για την ΕΑΒ

Είχαμε ενημερώσει από της 26/4/2016, για την συνάντηση που έγινε και για την συνάντηση που θα γίνει 9/5/2016 στο Πεντάγωνο, με αποκλειστικό θέμα την ΕΑΒ.
Δημοσίευμα σε γνωστή ιστοσελίδα δημιουργεί ατμόσφαιρα.
Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και τα προβλήματα ετών που έχουν συσωρευθεί και ενταθεί ειδικά τα τελευταία χρόνια απαιτούν άμεσες λύσεις.
Ευθύνες πρέπει να αποδοθούν άμεσα, όπου αναλογούν και η εταιρία να προχωρήσει μπροστά, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος.
Το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, η εταιρία είναι σε μια πολύ δύσκολη καμπή, όμως ακόμα και σήμερα στέκεται στα πόδια της και μπορεί να ορθοποδήσει περαιτέρω και να γίνει ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης της Πατρίδας μας.
Οι αποφάσεις που θα ληφθούν στην αυριανή σύσκεψη θα κρίνουν το μέλλον της Εθνικής Άμυνας, της ΕΑΒ και των 1300 εργαζομένων της. Καλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Εμείς θα είμαστε εκεί και θα κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά, να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ΕΑΒ και το ποιο πολύτιμο κεφάλαιό της, τους άριστα καταρτισμένους και πιστοποιήμενους εργαζόμενους της και ταυτόχρονα το έργο μας, που αφορά την Εθνική Άμυνα και το πολύτιμο συνάλλαγμα που φέρνουν οι ξένοι πελάτες μας.
Ενωτικά και Αγωνιστικά συνεχίζουμε.