Παραίτηση Προέδρου Δ. Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΑΒ

08/04/2017 07:10

7/4/2017

Παραίτηση Προέδρου Δ. Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΑΒ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Τα τελευταία αυτά πολύ δύσκολα χρόνια για την Πατρίδα μας, όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ, μέσα από σκληρούς αγώνες, με κάθε μας δύναμη και μέσα από μεγάλες αντιξοότητες προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι και να στηρίξουμε την Πατρίδα και την ΕΑΒ, που είναι ο βασικός πυλώνας της Εθνικής μας Άμυνας. Τον βασικό ρόλο στους αγώνες αυτούς έπαιξε, παίζει και θα συνεχίζει να παίζει το ένα και μοναδικό Σωματείο Εργαζομένων της ΕΑΒ, που έχω την τιμή να υπηρετώ μέσα από το Δ. Σ. του, από το 2011. Εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια, μου προσφέρατε την ιδιαίτερη τιμή να με εκλέξετε στην πρώτη θέση, σε διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες και να με τιμήσετε με την θέση του Προέδρου του Σωματείου και από τον Φλεβάρη του 2016 και με την θέση του Εκπροσώπου των Εργαζομένων στο Δ. Σ. της Ε.Α.Β.
Δυστυχώς προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου και από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, όπως πραγματικά θα ήθελα και έκανα μέχρι σήμερα με την αμέριστη συμπαράσταση όλων σας. Για τους λόγους αυτούς, σε έκτακτο Δ. Σ. του Σωματείου σήμερα στις 7/4/2017, υπέβαλα την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου, η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή, από τα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ., τα οποία θα ήθελα να ευχαριστήσω συνολικά.
Συνεχίζοντας σαν απλό Μέλος του Δ. Σ. του Σωματείου, αλλά και από την θέση του Εκπροσώπου των Εργαζομένων στο Δ. Σ. της ΕΑΒ, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να διασφαλίσουμε κεκτημένα ετών και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για την ΕΑΒ και κυρίως για όλους τους εργαζόμενους της.
Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στον νέο Πρόεδρο. Ευχαριστώ την μεγάλη ΕΝΩΤΙΚΗ Οικογένεια της ΕΑΒ, τον Μιχάλη, τον Παναγιώτη, τον Θανάση, τον Γιώργο, τον Γιάννη, τον Κώστα, τον Πέρι, τον Βασίλη, την Κατερίνα, την Δόμνα και τ’ άλλα παιδιά, για την συνεχή στήριξη και τους αγώνες τους, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.
Πάνω απ΄ όλα ευχαριστώ όλους εσάς τους σκληρά δοκιμαζόμενους και σκληρά αγωνιζόμενους συναδέλφους μου και σας καλώ, να συστρατευθείτε με το Σωματείο μας, να θωρακίσουμε κατακτήσεις ετών και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα, την Εθνική Άμυνα, την ΕΑΒ και τις Οικογένειες μας.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε τους αγώνες μας.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Νεκτάριος Μπανάκας
Μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΑΒ
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων Μέλος Δ.Σ. ΕΑΒ