Διαρκής επιτροπή εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων και διαρκής επιτροπή εξοπλιστικών προγραμμάτων και συμβάσεων στη βουλή.

11/01/2019 10:37

Σήμερα 11/1/2019 συνεδρίασε η διαρκής επιτροπή εθνικής άμυνας και εξωτερικών υποθέσεων και διαρκής επιτροπή εξοπλιστικών προγραμμάτων και συμβάσεων στη βουλή, όπου παρέστη το ΣΕΕΑΒ.

Για μια ακόμα φορά από την Βουλή των Ελλήνων, στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, ως Σωματείο Εργαζομένων της ΕΑΒ, διά του Προέδρου, καταθέσαμε τα προβλήματα μας, εκφράσαμε τα δίκαια αιτήματα μας, δηλώσαμε ότι η ΕΑΒ και οι εργαζόμενοί της μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε έργο που αναλαμβάνουν, είπαμε ναι στην στήριξη και τον εκσυχρονισμό της εταιρίας και εκφράσαμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για τις δηλώσεις περί κλεισίματος της. Η ΕΑΒ και οι Εργαζόμενοι της, είναι εθνικό κεφάλαιο και η συνεχής στήριξή μας, απ' όλα τα πολιτικά κόμματα είναι απαίτηση μας.Το ΣΕΕΑΒ εκπροσωπήθηκε στη Βουλή από τους Δημ. Βάσσο Προέδρο, Νεκτάριο Μπανάκα Γενικό Γραμματέα.


Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση στη βουλή στον παρακάτω σύνδεσμο.

www.youtube.com/watch?v=cR6bSfw6iiU&feature=player_embedded&fbclid=IwAR11_vXE_WXw5QDls-XxtGWnYHGHw-GawNIUCuJf3Vlg4F6DmHnXp0R9Z9c