Αναβάθμιση [ F-16 E / F / V Block 60 / 70 στην ΕΑΒ

30/04/2018 11:29

Η ΕΑΒ και οι εργαζόμενοι της θα σταθούν και πάλι στο ύψος τους. Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να πράξει αναλόγως και να δώσει λύσεις στα προβλήματα μας.

Αυτό είναι το F-16V Viper -Αναλυτικά η Αναβάθμιση [ F-16 E / F / V Block 60 / 70 ]

Αυτό που συνέβη με την αναβάθμιση των πολεμικών αεροσκαφών, δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση.
Η Ελλάς κατόρθωσε να κάνει τους αμερικανούς να υπαναχωρήσουν και να ρίξουν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους ακόμα και από την επίσημη προσφορά! (εδώ)
Προσφορά, που να σημειωθεί ότι είχε ανακοινωθεί ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Λευκό Οίκο.
Το F-16V Gold Viper είναι η τελευταία έκδοση του μαχητικού αεροσκάφους F-16 Fighting Falcon,  4,5ης γενιάς, πολλαπλών ρόλων που παράγεται από την Lockheed Martin.
Το Viper ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες ως μέρος μιας αναβάθμισης για καλύτερη διαλειτουργικότητα με μαχητικά πέμπτης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των F-35 και F-22.

 

 
Ο αεριωθούμενος F-16V μπορεί να αναπτυχθεί σε αποστολές καταστολής αντιαεροπορικής άμυνας (SEAD), μάχης αέρα-εδάφους και αεροπορικής υπεροχης, καθώς και αποστολές απαγόρευσης και απαγόρευσης θαλάσσης.
Το αεροσκάφος διαθέτει εναέρια ικανότητα αποστολής ρόλων αποστολής και μπορεί να ανιχνεύει και να παρακολουθεί στόχους που είναι δύσκολο να βρεθούν, χαμηλής παρατηρησιμότητας σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

F-16-Viper-Lockheed-Martin-F-16-Block-70-greek (9)