Ανακοίνωση ΣΕΕΑΒ 22/3/2018

22/03/2018 09:19

Ανακοίνωση ΣΕΕΑΒ
22/3/2018

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Συνεχίζεται η προσπάθεια και οι πιέσεις μας προς το Υπουργείο Οικονομικών ώστε να εφαρμοστεί στο σύνολο της η υπογεγραμμένη ΣΣΕ και να λυθούν τα χρονίζοντα προβλήματα που ταλανίζουν εργαζόμενους και εταιρεία. Το Υπουργείο Οικονομικών ενώ μας είχε υποσχεθεί δια μέσου του Διευθυντή του Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ότι από την προηγούμενη Πέμπτη θα είχαμε ενημέρωση για την εξέλιξη της ΣΣΕ, αυτή η ενημέρωση δεν έγινε ποτέ παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις και προσπάθειες μας. Αντί ενημέρωσης, υπήρξε οργανωμένη προσπάθεια από το Υπουργείο Οικονομικών ώστε να μην υπάρχει ενημέρωση ή συνάντηση με τον Υπουργό ή τον Διευθυντή του, παραπέμποντας μας από τον Άννα στον Καϊάφα.

Σήμερα με παρουσία μας στην είσοδο του κτιρίου του Υπουργείου Οικονομικών έγινε προσπάθεια να συναντηθούμε με τον Υπουργό, οι πιέσεις και η προσπάθεια με φυσική παρουσία του ΔΣ του ΣΕΕΑΒ θα συνεχιστούν και αύριο, ώστε το Υπουργείο να αναγκαστεί επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αύριο το μεσημέρι υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον Αν. Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Κουβέλη Φώτη, όπου θα τεθούν όλα τα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους.

Θα υπάρχει ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Α.Β.